09/09/2020

Ontwerp je zo is aangesloten bij WebwinkelKeur.

Ontwerp je zo is aangesloten bij WebwinkelKeur.

Sinds 08-09-2020 is Ontwerp je zo door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat Ontwerp je zo voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Ontwerp je zo onderstreept.

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Ontwerp je zo te kopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van ontwerpjezo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 63 reviews.